Publiceret 30-08-2021 af Pia Sadolin

Årets første gymnasiefest

Fornøjelige og festlige billeder fra årets første gymnasiefest fredag den 28.8.2021

Traditionen tro havde hvert 1. årgangshold pyntet op med temaborde: OL, Casino, Western og Neon. Stemningen var høj, konkurrencen tæt og bedste bord blev Hold 1’s Neon-tema.

Efter effektiv rydning af kantinen, kunne dj’en gå i gang og eleverne fra 2. og 3. årgang joinede med god energi. Bartenderne havde travlt, både med udskænkning og hyggesnak - det var en skiftende besætning af lærere, der styrede baren og sørgede for, at der også blev drukket rigeligt med vand :-)

Rektor lejrede sig på førstesalen, hvor eleverne løbende kiggede forbi for at få lidt ørenlyd og slappe af i sofaerne. Mange ville gerne snakke og tage ”selfies”, så det kunne være en ny tradition.

Til gengæld skal der gribes ind overfor det faktum, at alt for mange elever medbringer egen spiritus. Vagterne konfiskerede adskillige flasker og tasker og alligevel lå der efterladte, tomme flasker efter festen - bl.a. i 1. årgangs garderobe. Den uskik skal vi have aflivet asap. Det skal ikke blive en tradition.

Festen skal naturligvis evalueres med det nye festudvalg, tutorerne og ikke mindst den nye pedel, Kell Svendsen, som klarede ilddåben formidabelt.

Pia Sadolin
Rektor

slider-img
slider-img
slider-img
slider-img
slider-img
slider-img
slider-img
slider-img
slider-img
slider-img

 

Del denne nyhed på Facebook