Publiceret 29-06-2021 af Pia Sadolin

Brøndby Gymnasium scorede 2 x The Double dette skoleår.

Stor jubel.
Lige hvad vi har set frem til:

BGs studenter fik fælles dimission
BGs studenter er den største årgang til dato
BGs første Idræt A-årgang blev dimitteret
BGs første Sport HF-klasse blev dimitteret
 

Alt forløb rigtig fint, trods svære vilkår.

Idræt A blev udtrukket og eksamen forløb forrygende.

Idræt B/HF blev udtrukket og eksamen forløb forrygende.

 

SRP-studentereksamensgennemsnittet blev på 9,2* - hvilket er helt forrygende, når man betænker, at hver eneste opgave skulle forsvares mundtligt med ekstern censor.

 

Dimissionens 4 studentertaler afspejlede studenternes mangfoldighed og klassernes særkender. Det var inspirerende og fornøjeligt at lytte til, hvad der havde gjort indtryk og ”sat sig” i løbet af deres dannelsesrejse på BG.

 

Vi har aftalt at fortsætte ”samarbejdet” med 2 af dette års studenter. De skal hjælpe os med grundforløbet som undervisningsassistenter i matematik. Vi glæder os til at afprøve modellen.

 

Vi er så småt ved at være klar til det kommende skoleår. Der kommer fortsat nye indmeldelser og det er dejligt. Lidt flere elever i den kommende STX-årgang kan vi stadig godt bruge, så tøv ikke med at kontakte os :-)

 

Jeg glæder mig til at kunne se frem til et nyt skoleår, hvor alle elever og medarbejdere på BG kan mødes fysisk på skolen igen uden afbrud. Jeg håber, vaccinationsprogrammet er så effektivt, at alle på gymnasiet er vaccineret, når vi starter skoleåret op. Vores testprogram stopper pr. 1. august, så det tager jeg som udtryk for, at sundhedsmyndighederne forventer, der er styr på vaccinationen. Ingen kan holde til en tredje bølge.

 

I ønskes alle sammen en dejlig sommerferie. Vi har virkelig fortjent at tilbringe nogle uger HELT UDEN planer.

 

På gensyn til august :-)

 

Pia Sadolin

Rektor

 

*8,6 i 2020

 

slider-img
slider-img
slider-img
slider-img

 

Del denne nyhed på Facebook