Publiceret 05-05-2021 af Pia Sadolin

Ny aftale om fysisk fremmøde på ungdomsuddannelserne.

Så kom der opdaterede retningslinjer vedr. aftalen om udvidet genåbning. Efter en hurtig skrålæsning vurderer jeg, at retningslinjerne i meget høj grad ligner det, vi kender.

Følg linket i nedenstående for grundig info:

Generelle retningslinjer for ungdoms- og voksenuddannelser gældende fra 6. maj 2021 -  Retningslinjer for covid-19-test   Justeringerne i de generelle retningslinjer for ungdoms- og voksenuddannelser er en opfølgning på den politiske aftale om udmøntning af genåbning pr. 6. maj 2021, der blev indgået i dag den 4. maj 2021. Der er på Børne- og Undervisningsministeriets hjemmeside desuden også offentliggjort en nyhed om genåbningen pr. 6 maj 2021.   De nye versioner af retningslinjer kan som altid findes her på ministeriets hjemmeside.

På BG arbejder vi på højtryk med at kunne tilbyde testning og sætte lokaler på til alle klasser samt få frokosten udvidet. Det kan vi simpelthen ikke nå til i morgen, torsdag, men fra mandag den 10.5. er der åbnet for 100%s fysisk tilstedeværelse for afgangsklasserne. Ugen efter dvs. fra den 17.5. vil BG så køre med fysisk fremmøde for både afgangsklasser og fortsætterklasserne og fra den 21.5. skal alle kunne komme på BG fysisk resten af skoleåret.

Der er rigtig meget logistik, vi skal have på plads og retningslinjer, der skal overholdes. Det skal der naturligvis være styr på, så alle kan føle sig trygge ved at komme på BG :-) 

Og så håber vi ikke, incidenstallet i Brøndby tvinger os til at lukke ned igen – det ville ikke være til at bære.

Følg med i lectio og outlook.

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook