Publiceret 23-02-2024 af Karina Norqvist Nielsen

Nyt fra BG 23.2.2024

Torsdag den 22.2. genoptog vi en gammel tradition, denne gang kaldte vi den Pokal-dagen efter idé fra Elevforpersonskabet, Ajah og My. De to, der henholdsvis er elevrådsforperson og elevrådsnæstforperson havde sammen med Thomas Anker og Bo Stage arrangeret en dag med 10 forskellige workshops styret af lærerne. Eleverne var inddelt i hold, der dystede mod hinanden og udfordredes af spændende opgaver, som lærerne havde udtænkt.

Meget sjov og også faglig lærerig dag, som et hold elever fra 1.i vandt :-)

For 3.g’erne og 2. hf’erne har ugen budt på forberedelse af SRP og SSO med oplæg til problemformuleringer, som lærerne tager udgangspunkt i, når den endelige problemformulering skal laves. Og det sker ganske snart, for allerede den 8. marts går skriveperioden i gang for afgangsklasserne. De burde være rigtig godt forberedt og rustet til tænderne med relevant materiale. Når skriveperioden starter, er alle afgangseleverne velkomne til at sidde på BG og skrive – vi sørger for the og studielokale.

De heldige 2.g’ere og 2.h’ere, der skal på studierejse i forårssemesteret skal være opmærksom på, at der kan søges om rejselegat inden 1.april.


Spørg gerne på Kontoret, hvis du er i tvivl om kriterierne for tildeling.

Denne første uge efter vinterferien slutter med fredagscafé, der står i Valentines tegn. Vi langer små, hjerteformede slikkepinde over disken i en lind strøm. De vil alle sammen blive videregivet som små kærlighedserklæringer på Valentines Caféen i eftermiddag. Brøndby Gymnasium donerer caféens overskud til Ukraine – som en beskeden støtte fra ung til ung.

Rigtig god weekend til alle,

Pia Sadolin

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook