Publiceret 29-09-2023 af Pia Sadolin

Nyt fra BG - efter en uge i sommeragtigt vejr.

Kantinen er ikke Kemals!

Disse flotte 300 m2 står alt for ofte tomme. 

Da jeg spurgte nogle 2.g-elever, hvorfor de aldrig gik derned og arbejdede, lød svaret: Kantinen er Kemals.

Underforstået: Vi må kun være der, når Kemal giver lov.

DET er ikke rigtigt.

Nok er kantinen vores frokostlokale og der skal selvfølgelig være tid til at sætte maden frem og efterfølgende rydde op, men I må gerne bruge den i tidsrummet 8-11 og igen fra 12.30, til vi lukker.

Så med mindre der er et særligt arrangement, som kræver, at kantinen klargøres, f.eks. ifm. Digitaldannelsesdag, fester el.lign. så er den altså til fri disposition.

Brug den til projektarbejde, gruppearbejde, forberedelse - hvad I synes. Der er rigeligt med plads og man kan endda trække gardiner for og dermed dele den op i mindre sektioner.

I aften vil kantinen blive pyntet op til Reunion for små 200 gamle BG-elever. Det glæder jeg mig meget til - også til at gense lærere, der tidligere har været ansat på BG.

Torsdag startede Mentorprogrammet med samling af årets mentorer og mentees. Nanna Møller Carlsen, student fra BG og tidligere mentor. stod for programmets hovedtale med en sprudlende fortælling om at turde vælge den usikre vej som selvstændig frem for den sikre lønmodtagertilværelse. Det handlede om at følge sin drøm, arbejde hårdt, få de nødvendige kompetencer - og være lidt heldig. Jeg tror den fortælling gik lige ind hos vore elever.

For 1.g-årgangen sluttede ugen med en screening i matematik - så da kom kantinen i brug som ramme for et par svedige timer med formler og ligninger.

Rigtig god weekend og på gensyn i oktober.

Pia Sadolin
Rektor

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook