Publiceret 13-09-2023 af Pia Sadolin

Digital dannelsesdag

Nuanceret og kompetent tilgang til digitalisering og digital dannelse var dagens tema på Brøndby Gymnasium.
Det blev en alletiders dag med fokus på digital etik, bias og fairnes, fake news, gensekvensering, velfærdsteknologi, digitale fællesskaber, ai og gaming.
Rigtig mange dygtige folk havde stillet sig til rådighed og skabte gennem fællesforedrag og workshops en spændende dag sammen med vores elever og lærere.
Budskabet var klart - Den teknologiske udvikling sker ekstremt hurtigt og selvom den er fascinerende, så rummer den også en række udfordringer for både unge og voksne. Vi skal være med til at sikre, at de unge ikke overmandes, men lærer at forstå, udvælge og bruge digitale teknologier fornuftigt og med en sund kritisk sans.
Sidst på eftermiddagen blev nogle af foredragene gentaget for 1. årgangselevernes forældre med adresse til den trivsels- og fællesskabsdiskussion, som alle med onsorg for de unge mennesker er optaget af.

Tusind tak til Sune Hannibal Holm, Janus Sandsgaard, Michala Mensing, Frederik Kjær og Mathias Nimgaard for stort engagement samt SOSU H for en fremragende præsentation af Velfærdslaboratoriet.

slider-img
slider-img
slider-img
slider-img
slider-img
slider-img

 

Del denne nyhed på Facebook