Publiceret 01-09-2023 af Pia Sadolin

Nyt fra BG 1.9.2023

Ved indgangen til efteråret kan jeg gøre status over august måneds forløb for Brøndby Gymnasium. Overordnet er jeg godt tilfreds.

Den nye årgang virker sympatisk og fagligt interesseret. Tutorerne har gjort det godt.

De ældre årgange skal lige igang igen.

I det hele taget er august hvert år præget af, at vi alle skal udvikle/genfinde rutinen.

Nogle uheldige tendenser skal imidlertid ikke snige sig ind i vores rutine.

Det skal være helt tydeligt for alle, at man ikke går ind i et klasseværelse, hvor der finder undervisning sted - med mindre man selv er en del af den undervisning. Det gælder for alle elever. Spørg på Kontoret, hvis du er i tvivl.

Det skal være helt tydeligt for alle, at man behandler hinanden med respekt og taler ordentligt til hinanden, hvad enten det er i undervisningen eller i pauserne. Det gælder for alle på BG.

Det skal være helt tydeligt for alle, at man tager hånd om de fysiske rammer og medvirker til at holde gymnasiet ryddeligt og toiletterne rene. Alle har ansvar for, at vi kan trives i rare omgivelser. Spørg pedellen, hvis du er i tvivl.

Fredag den 8.9. holder vi morgensamling, hvor ovenstående vil blive understreget samtidig med, at vi skal have bordsamtaler om en fælles, ansvarlig kultur. Jeg har sammen med forkvinderne, Ajah og My, fra Elevrådet lavet et program for morgensamlingen, som, jeg håber, vil fungere.

Og allerede i uge 37 drager den første klasse afsted på studietur.

Ved udløbet af ansøgningsrunden til Kjeld Rasmussens Rejsefond var der indkommet 12 ansøgninger. Det er dejligt med den interesse for legatet. Vi går straks igang med at gennemgå ansøgningerne.

Ugen bød også på DHL-staffet i Fælledparken. BG stillede to hold og et antal heppere. Det var som altid en sjov oplevelse. Stadig lidt øm i benene, men vi gør det igen næste år.

Weekenden skal gå med at læse regeringens forslag til finanslov vedr. undervisningssektoren. Spændende!

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook