Publiceret 04-05-2023 af Pia Sadolin

Nyt fra BG 4. maj 2023

Med Storbededagsfri i morgen valgte jeg at sige god morgen i dag, torsdag?

Jeg ser frem til at gøre det på en fredag igen. Morgentræningen om torsdagen kan jeg simpelthen ikke konkurrere med.

Næste fredag, den 12.5., er til gengæld sidste gang jeg skal sige go’morgen til afgangseleverne. Vi holder sidste skoledag, inden eksamenslæsning og prøverne går i gang. En festlig og spændende dag, fordi hele eksamensplanen offentliggøres – for alle elever på alle årgangene.

Min gamle gymnasierektor yndede – på sidste skoledag – at fastslå: ”for den velforberedte elev er eksamen en fest”! Så frem med Lectios undervisningsbeskrivelser, bøgerne, Moodle, læsegrupperne og hvad I ellers skal have gang i til eksamensforberedelsen.

Vækkeuret er en central medspiller her: Senest kl. 7 hver dag skal alarmen lyde – er min anbefaling. Husk små pauser i løbet af dagen og rigeligt med mad og drikke. Det giver energi til læsningen.

STUK (ministeriet) har udsendt en skrivelse vedr. snyd til eksamen bl.a. og ikke mindst med fokus på ChatGPT og AI-værktøjer. Tonen har lidt karakter af en Warning, så betragt det som noget ministeriet har meget fokus på ifm. eksamen her lige om lidt. Læs advarslen, som er sendt ud til jer alle sammen, godt igennem og følg anvisningerne seriøst. Spørg gerne jeres relevante faglærere. De véd præcis, hvad I må bruge/ikke bruge til eksamen.

Næste uge skal bruges til finpudsning af formen sammen med alle lærerne. Ugen vil være præget af ”de sidste prøver inden det virkelig gælder”- stemning.

Måske krydret med et par timer i Format Bio, hvor alle elever og lærere på onsdag er blevet inviteret til at se Nannas (3point) spritnye dokumentar om BrMa-U17 spillernes hverdag i et topprofessionelt fodboldmiljø. Husk tilmelding.

Rigtig god fornøjelse med det hele og god Store Bededags-ferie.

Pia Sadolin
Rektor

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook