Publiceret 02-05-2023 af Pia Sadolin

Afslutning af årets Mentorprogram på Brøndby Gymnasium

Afslutningen på Brøndby Gymnasiums mentorprogram fandt i år sted i Laudrup Lounge med Brøndby IF som arrangør. Vært var event manager Christian Tidemand, som var med i mentorprogrammet for første gang. Det blev en meget vellykket finale på programmet.

Ideen med mentorprogrammet er, at Brøndby Gymnasiums elever får mulighed for at møde erhvervsliv, organisationer ogoffentlige virksomheder tidligt i deres uddannelsesforløb og dermed får bedre forudsætninger for at vælge videregående uddannelse efter gymnasiet.

Med mentorprogrammet etableres en konkret karrierelæring som en del af gymnasieundervisningen til styrkelse af den enkelte elevs motivation og interesse for uddannelsesvalg og karriereforløb. Det giver mulighed for at få professionel sparring og etablere relationer mellem virksomhedsledere mm. og gymnasieeleverne baseret på indsigt i hinandens hverdag, overvejelser og valg.

Eleverne mødes med deres mentor 4 gange i løbet af skoleåret og får mulighed for at stille spørgsmål af uddannelsesmæssig og karriereorienterende karakter sammen med oplevelsen af den pågældende virksomhed/organisation/kommune.

Mentorprogrammet afsluttes med en fælles seance, hvor alle mødes og diskuterer oplevelserne af forløbet.

Det er en stor og givende fornøjelse at have dette samarbejde, som Brøndby Gymnasium satser på at fortsætte det kommende skoleår.

    

 

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook