Publiceret 17-03-2023 af Pia Sadolin

Nyt fra BG, den 17.3.2023 – så er SRP og SSO i gang.

I dag fredag 17. marts fik 3.g’erne og hovedparten af 2.hf’erne deres opgaveformuleringer og de næste mange dage vil gå med at udarbejde besvarelserne. Vi stiller skriveværksted og vejledere til rådighed på gymnasiet, så processen kan foregå så godt som muligt. Optakten her til morgen fungerede tilfredsstillende, så vi ønsker eleverne en god skriveproces med de bump, der nok uvægerligt opstår undervejs.

I mandags den 13.3. lukkede optagelse.dk for ansøgere til det kommende skoleår, der ønsker retsstatus på optagelse. Vi har fået en flot søgning, som også både indskrivningsliste, venteliste og ikke mindst en velbesøgt Orienteringsaften varslede. Det er herligt at kunne oprette 3 fulde stx-klasser og en fuld hf-klasse til næste skoleår. Vi kan byde velkommen til rigtig mange søskende og kusiner/fætre. Det lille gymnasium med den store effekt er ved at blive en familieskole. Vi ser frem til de kommende generationer og det bliver rigtig sjovt, når BG er så gammel, at vi har elever, hvis forældre selv har gået her :-)

Til de elever, der gerne vil genoptage morgentræningstilbuddet: Funktionel fysisk træning, kan jeg oplyse, at vi har ansat Mark, som er fysioterapeut og allerede har taget hul på første træningsseance i går, torsdag. Han er super dygtig og indbyder til endnu flere BG-elever i træningslokalet. Selvom man skriver SRP/SSO kan en gang funktionel fysisk morgentræning være en rigtig fin måde at komme i gang på.

 

Som de af jer, der har fulgt med i mine nyhedsbreve vil vide, har en bæredygtig, miljøbevidst tilgang til oprydning og affaldssortering i lange perioder ikke været tilfredsstillende. Men sandelig om ikke der er sket forbedringer på det seneste.

Nedenstående billede er taget af lok. 23 efter en dags undervisning – fuldstændig ryddet og klar til næste hold inden rengøringen. Det er så meget mere behageligt at komme ind i for andre elever, lærere og i sidste ende rengøring og affaldshåndtering ift. aftalen med Brøndby Kommune.Hvis vi skal blive mere miljøbevidste og bæredygtige, må vi starte med os selv. I denne uge vælger jeg at være optimist på BGs vegne.

God weekend,
Pia Sadolin
Rektor

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook