Publiceret 25-11-2022 af Pia Sadolin

Nyt fra BG 25.11.2022

En lille måned før juleaften handler Nyt fra BG om forventningens glæde.

For mange elever blev den indfriet allerede sidste fredag, da de første standpunktskarakterer tikkede ind. For andre skete det i tirsdags, da Danmark spillede sin første VM-kamp, under alle omstændigheder er den kommende tid også fyldt med begivenheder, vi kan glæde os til.

På personalefronten sker der resten af kalenderåret en hel masse:

Freja Pjetursson er vores nye idrætslærer. Hun starter den 1.12. og afløser Peter Marstrand. Velkommen til Freja og tusind tak til Peter for godt samarbejde.

Jens Christensen er blevet fastansat pr 1.12. Vi er meget glade for at have fået Jens fuldt tilknyttet BG.

Laura Kryger er tilbage fra barsel ultimo december, så hun står klar til at tage imod alle sine hold efter Nytår.

Tina Hildebrand starter hos os den 1.12. som bogholder. Vores mangeårige mand på posten, Henrik Birch, trapper ned med henblik på helt at overlade opgaverne til Tina. Vi glæder os til at byde Tina velkommen på BG.

1.december er også dagen, hvor den traditionsrige Julequiz for eleverne går i gang. Igen i år har sekretærerne tryllet en masse spændende gåder og spørgsmål frem, som selvfølgelig er umulige at google. Hver dag trækkes der lod blandt de mange besvarelser og præmierne er værd at dyste om :-)

December er også måneden for den tredje salon:

De unge ukraineres perspektiv på krigen i Ukraine

De unge ukraineres perspektiv på krigen i Ukraine handler bl.a. om, hvordan ungdommen reagerede på Ruslands invasion i februar 22 og hvilken indflydelse krigens gang har på deres ungdomsliv. Knap var de ude af Corona-isolationen før den russiske krig startede og skabte rædsel og usikkerhed for fremtiden. Mange ukrainere er flygtet og med den kommende hårde vinter med russiske bombardementer er rædslerne overhovedet ikke slut. Tværtimod. Hvad har de stakkels mennesker at se frem til? Hvilke forventninger har de?

Julie Arnfred Bojesens salon er desværre mere aktuel end nogen sinde.


Julie Arnfred Bojesen, leder af Det Ukrainsk-Danske Ungdomshus
Tema for salonen: De unge ukraineres perspektiv på krigen i Ukraine
Onsdag d. 7/12-2022 kl. 17-19

Julie har boet i Ukraine ad to omgange og arbejder til dagligt tæt på de unge ukrainere. Hun vil fortælle lidt om, hvordan Ukraine var op til den russiske invasion, om ungdomslivet og hverdagen for unge mennesker. Nu har invasionen vendt op og ned på alt på den mest grusomme måde – og hvordan ser livet nu ud for de unge? Hvordan har krigen forandret deres tanker om fremtiden, og hvad kan vi forvente af Ukraine fremover?

Der er gratis entré, dog med tilmelding via dette link.
Max 50 deltagere.

Afslutningsvis skal jeg minde om BGs Orienteringsaften onsdag den 18.1.2023 kl. 18-30-20.15. Vi er i fuld gang med at lokke vore søde elever til at deltage med alt hvad de kan fortælle om at gå på BG. Den aften har jeg altid store forventninger til.

God weekend,

Pia Sadolin
Rektor

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook