Publiceret 04-11-2022 af Pia Sadolin

Nyt fra Brøndby Gymnasium - fredag den 4. november 2022

Det har været en uge fuld af koncentration og prøver. Alle 1.g’erne afslutter deres grundforløb med eksaminer i latin, sprogforståelse og naturvidenskab. De har været så arbejdsomme og de sidste karakterer tikker ind i løbet af i dag.

        

3.g’erne har arbejdet med generalprøven til SRP og skal i næste uge reflektere over lærernes feedback og hvad de skal tage med til forberedelserne af SRP i foråret. En meget studieforberedende proces, hvor eleverne får lejlighed til at arbejde i dybden med deres fag og metoder.

Der er fortsat stor interesse for optagelse på Brøndby Gymnasium både i dette skoleår og til det kommende. Det cementerer, at BG er en relevant og attraktiv uddannelsesinstitution. 27 elever fra forskellige 9. klasser afslutter deres 5-dages brobygningsforløb i dag. Det har været en fornøjelse at lægge hus og undervisning til og brobyggernes oplevelse af Brøndby Gymnasium skulle gerne understøtte vores kvaliteter og tilbud til de unges uddannelsesmæssige fremtid. Også matematikken faldt i smag. Et af de fag, der generelt kan være vanskeligt i overgangen fra grundskole til gymnasium. Hvad vi observerede i matematikundervisningen var også, at problematikken omkring grundskolernes brug af chromebook er helt på sin plads. Der er for mange programmer chromebook ikke kan køre og bl.a. Maple, som hovedparten af studieretningerne arbejder med i matematik, kan slet ikke installeres på chromebook.

I næste uge gennemfører vi Intro 2 over to dage og 1. årgangseleverne er nu endelig fordelt på studieretninger og i stamklasser. Det bliver så godt at kunne koncentrere sig om etableringen af gode, solide, dynamiske, kreative klasser med fokus på faglighed og fællesskab.

Halloween-festen var set med rektorøjne rigtig vellykket. På alle parametre :-)

   

Rigtig god weekend.

Pia Sadolin
Rektor

 

 

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook