Publiceret 23-06-2020 af Pia Sadolin

Mentorordningen på BG

Det har også i dette skoleår været en fornøjelse at følge mentorordningen, som er et forløb vi tilbyder eleverne på erhvervsøkonomi.

12 elever og 12 mentorer har været involveret i år og efter et fælles kick-off med inspirerende oplæg om at lytte til den, man samtaler med, af adjungeret professor på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi, CBS, Allan Holmgren, mødtes eleverne individuelt med deres mentorer efter en tilrettelagt plan med både emner og datoer på agendaen.

Eleverne og mentorerne var ikke 100% bundet til den fremlagte mødeplan og det er vores erfaring, at de ofte selv tilrettelægger forløbet, sådan som det passer bedst i skema og travl hverdag.

Det afsluttende fælles møde skulle foregå på Conscia i Brøndby, men pga. Corona-krisen, måtte vi desværre aflyse den fælles opsamling. I stedet afholdt vi et virtuelt Teams-møde, som bl.a. præsenterede et konkret mentorforløb. Det optog vi en lille, særdeles håndholdt video af, som kan ses her:

 

En stor tak til alle mentorerne, som repræsenterede er bred pallette af brancher, organisationer og offentlige arbejdspladser.

Vi glæder os til igen næste skoleår at kunne tilbyde et mentorprogram for de nye elever i erhvervsøkonomi.
 

Maja Schomacker og Pia Sadolin

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook