Publiceret 07-10-2022 af Pia Sadolin

Nyt fra BG 7. oktober

Kære alle,

Nyt fra BG er denne gang meget visuel.

Brøndby Gymnasiums Saloner startede i onsdags med et velbesøgt arrangement, som jeg er meget stolt over, at vi har fået sat i søen.

Næste gang er den 9. november - godt en uge efter valget - hvor vi forhåbentlig alle kan ånde lettet op og koncentrere os om noget andet. Hvad med:

Et andet velbesøgt og enormt livsbekræftende arrangement var 2.s' BG Festival, som i går blev afviklet i og omkring hallen. Jeg havde fornøjelsen at besøge lærerne fra Brøndbyøster Skole og mange var gengangere, der nød at deltage med de små elever fra 4. klasse.

Sikke en festival - perfekt for strategien om mere bevægelse i dagligdagen. Stor tak til Thomas Anker og Nis Stendevad for den mangeårige indsats med konceptet. Og stor tak til 2.s for gode ideer og sublim afvikling.

Næste uge - op til efterårsferien - kommer der også tryk på. Onsdag står i dannelsenstegn, den digitale af slagsen. Dagen afsluttes med forældrearrangement med samme emne kl. 17-19 og jeg håber, mange forældre fra 1. årgang har tilmeldt sig og vil møde op.

Programmet er virkelig ambitiøst:

https://www.brondby-gym.dk/filarkiv/dokumenter/nyhedsbreve/2022-23/Digital_Dannelsesdag_12._oktober_2022.pdf

I dag skal vicerektor Sanne Midtgaard og jeg deltage i et gymnasie-netværksmøde om trivsel, udsathed og fagligt samarbejde. Og skal bl.a. holde oplæg om BGs vejledningmodel. Forhåbentlig kan vi inspirere andre og selv blive inspireret.

Hav en dejlig weekend,

Pia Sadolin
Rektor

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook