Publiceret 23-06-2020 af Rebecca Bro

Morgentræning i eSport

Her på BG glæder vi os rigtig meget til at kunne slå dørene op for et helt nyt morgentræningstilbud fra august 2020: BG FIFA - Et eSportshold, der fokuserer på at udvikle dit FIFA-talent, mens du tager en gymnasial uddannelse.

Morgentræning i esport er et tiltag, som Brøndby eSport (BIF) og Brøndby Gymnasium i fællesskab står bag. Brøndby eSport har i forvejen nogle af Danmarks bedste FIFA-spillere i stald, og BGs eSportselever vil blive undervist af deres professionelle trænere.

Esportstræningen foregår i Brøndby Stadions eSportslounge. Her er udstyret i orden, og undervisningen vil byde på både fællesundervisning og 1-1 undervisning. De kompetente trænere har et 360-graders fokus på din spilpræstation, hvilket betyder, at du bl.a. vil blive undervist i:

 • Teknisk / taktisk træning i FIFA
 • Mental træning
 • Fysisk træning
 • Kost / livsstilsvejledning

 

Både Brøndby Gymnasium og Brøndby eSport arbejder for at give talentfulde atleter de bedste udviklingsmuligheder med fuld fokus på både sport og uddannelse. Tilbuddet er til dem, der er ekstraordinært ambitiøse inden for FIFA og som har et talent ud over det sædvanlige. Derfor er der et begrænset antal pladser på linjen. Der er 8-12 pladser på holdet og for at blive optaget, skal du igennem en screeningsproces, hvor trænerteamet møder alle udvalgte ansøgere til et spil og en snak.

Så er du ekstraordinært ambitiøs inden for FIFA, og har du et talent ud over det sædvanlige, så søg om en plads på BGs FIFA-hold.

For at kunne komme i betragtning til FIFA-linjen, kræves det, at følgende kriterier opfyldes:

 •  Du er klar på at yde en ekstraordinær indsats – både inden for FIFA og den almindelige skolegang
 •  Du er motiveret og klar på, at kunne balancere FIFA og skole
 •  Du er vedholdene og stabil – også hvis der indgår fysisk og mental træning

Hvis du ønsker at søge optagelse på linjen, skal du skrive en motiveret ansøgning til Brøndby eSport, hvori det begrundes, hvorfor du gerne vil optages på FIFA-linjen. Ansøgningen skal indeholde billede af:

 •  Antal kampe i FIFA 20 (både FIFA Ultimate Team og Head to head)
 •  Nuværende placering i sæsoner, Division Rivals og Weekend League
 •  Billede af hold i FIFA Ultimate Team, hvis dette spilles
 •  Evt. resultater fra tidligere turneringer. 

Den ugentlige eSportstræning vil blive kombineret med en ugentlig fitnesstræning. Træningen foregår tirsdag & torsdag kl. 8-9.30.

Er du interesseret i at læse mere om Brøndby Gymnasiums morgentræningstilbud? Så klik her – vi tilbyder også morgentræning i fodbold, håndbold, svømning, dans, bordtennis, styrketræning.

Klik her & læs Brøndby IFs nyhed om eSportssamarbejdet med Brøndby Gymnasium.

slider-img
slider-img
slider-img

 

Del denne nyhed på Facebook