Publiceret 20-08-2022 af Pia Sadolin

Nyt fra Brøndby Gymnasium - Starten på skoleåret 2022-2023

Så er skoleåret 2022-23 skudt i gang og solen har skinnet lige siden. 

Vi har sat ventilatorer op i alle lokalerne. Sammen med den automatiske ventilering af rummene og kraftig udluftning har vi prøvet at reducere temperaturulemperne. Det har ikke kun været en succes. Til gengæld har nogle elever haft en fest med at ”låne” andre klassers ventilatorer. Ikke særligt hensynsfuldt – og klasserne uden ventilatorer kan slet ikke se komikken. Lærerne er derfor sat på opgaven at tælle antallet af ventilatorer i klasselokalet, inden de går i gang. Jo, der er taget hul på træning i dannelse! 

Vi skal her i sommervarmen lige finde sammen om det frugtbare BG-fællesskab igen. Måske det motiverer med en is :-)

Vi har udover de første introdage taget hul på BG-fællesskabet med bl.a. 3 arrangementer i denne uge: Kick off for 2.g’erne og Kan du se huen for afgangsklasserne. Her forbereder vi dem på deres skoleår og hvad det indebærer ift. studieture, studenterkørsel, trivsel, planlægning osv. En appetizer, som start på det nye skoleår. 

Vi fortsætter de fællesskabende aktiviteter i næste uge, hvor hele første årgang drager på hyttetur og derude i vildmarken vil de nye elever også blive yderligere introduceret til BG fællesskabet og vores måder at gøre tingene på. Læring og trivsel går hånd i hånd. 

Fredag den 26. august holder vi introfest for alle og så er skoleåret 2022-23 for alvor i gang. Jeg lover, vi vil passe godt på hinanden. 

I starten af næste måned vil jeg samle op på indtrykkene fra de første skoledage og introforløbet. Som andre rektorer har jeg været spændt på at modtage både gamle og nye elever igen. Hvordan er humøret. Hvor stor er motivationen. Hvad ser de frem til. Hvilke udfordringer står vi overfor. Kort sagt: Tage temperaturen på stemningen. Jeg ser frem til at kunne skrive noget mere detailleret om skoleårets start og indtrykkene fra mødet med de unge. Det har i hvert fald været varmt :-)
 

Pia Sadolin
Rektor 

 

PS Fra fodboldens verden er det fantastisk at konstatere, at Daniel Wass er tilbage i sin gamle klub, Brøndby IF. Daniel er student fra Brøndby Gymnasiums første årgang og dimiterede i 2008. Han har faktisk 15 års jubilæum i dette skoleår sammen med hele BGs allerførste årgang. Stort tillykke.

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook