Publiceret 12-05-2022 af Pia Sadolin

Nyt fra BG

I mandags gik jeg rundt med tudekiks og Kleeneks, da eksamensplanen blev offentliggjort.  I løbet af ugen er der blevet lagt eksamensstrategier, så det virker som om, der er kommet ro på eller i hvert fald overblik over håndteringen af de næste uger.

På mandag holder vi så sidste skoledag og jeg glæder mig til nyde dagen og de mange aktiviteter, der er planlagt inkl. eksamensis.

Tirsdag deltog jeg i afslutningen på vores mentorprogram. Det foregik i Danske Banks lokaler i Glostrup. En fin afslutning af et forløb, som erhvervsøkonomieleverne har haft som tilbud i adskillige år. Hvert år er vi imponerede over hvor mange, der vil stille sig til rådighed som mentorer og også i år lykkedes det at gennemføre programmet med 13 eksterne censorer. Det er travle folk og ikke alle kunne deltage i afslutningen, men de, der gjorde, bidrog glimrende til evalueringen. Det kommende skoleår vil vi igen kunne tilbyde nye erhvervsøkonomielever at indgå i mentorprogrammet. En stor tak til lektor Maja Schomacker for den engagerede indsats omkring programmet.

De første eksamenskarakterer er kommet. De er rigtig flotte.

Allerede onsdag tikkede 2.h’s SSO-karakterer ind. Og hold da op - jamen jeg er så stolt af eleverne og deres vejledere - det gik forrygende: Alle bestod og gennemsnittet blev på 7,2, Det lover godt for klassens eksamensforløb (skal slet ikke opfattes som en presbold :-))

Hurra!
 

Således opløftet vil jeg ønske jer alle en dejlig bededagsferie.

Skulle I kende nogle unge mennesker, der endnu ikke har besluttet sig for en ungdomsuddannelse, så husk dem på Brøndby Gymnasium. Vi vil meget gerne have flere elever på vores hf - og rigtig gerne flere piger.

 

Pia Sadolin
Rektor

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook