Publiceret 08-04-2022 af Pia Sadolin

Nyt - påskenyt april 2022

I slud, sne og solskin kan vi gå på Påskeferie lige om lidt.

Afleveringerne af SSO (HF) og SRP (STX) er næsten på plads. Mange elever har i år været syge undervejs og har derfor fået udskudt afleveringen til starten af næste uge. Ingen tvivl om, at det store skriftlige projekt i 2.hf og 3.g trækker tænder ud.Den interne NF-prøve for 1.hf over 2 dage med deltagelse af 3 faglærere og en intern censor er ved at være godt overstået, for så vidt hele karakterskalaen har været i brug. Prøven følges op af en enkeltfaglig eksamen i geografi eller kemi eller biologi med ekstern censor, når den egentlige eksamensperiode går i gang.

Alle elever er tilbage fra diverse studieture med mange forskellige oplevelser i bagagen, der understreger, at studieturens helt store fortjeneste er den sociale sammenrystning, den giver for klassen.

I ugens løb har vi haft besøg af to unge ukrainske kvinder på henholdsvis 17 og 19 år. De går på universitetet i Kharkiv og efter besøget hos os, hvor de blev vist rundt af 4 af vore 2.g’ere var begejstringen stor. Vi har derfor aftalt, at de skal deltage i nogle ekskursioner samt følge engelskundervisningen i 2.i. Det er så opløftende at opleve vore elever og lærere være klar til at hjælpe. Stor tak for det.

Vicerektor Sanne Midtgaard er i fuld gang med at planlægge eksamen, som vi forventer at offentliggøre senest den 9. maj. Enkelte elever har allerede været forbi kontoret for at høre nærmere. Men intet slipper ud før den officielle offentliggørelse :-)

Som jeg har omtalt tidligere, har søgningen til STX det kommende skoleår været forrygende. Vi arbejder på, at også HF bliver fyldt op.

Derfor arrangerer vi en (mindre) Åbent Hus begivenhed den 29.4. KUN for interesserede hf’ere.

Det vil foregå i tidsrummet 16-18 og kender I nogle unge mennesker, der endnu ikke er helt afklarede om deres ungdomsuddannelsesvalg, må I gerne opfordre dem til at kigge forbi BG og blive klogere.

Rigtig god Påskeferie, hvad enten den skal foregå ved skrivebordet, i haven, ved havet eller ved spisebordet. Vi ses igen tirsdag den 19. april.

 

Pia Sadolin
Rektor

 

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook