Publiceret 25-03-2022 af Pia Sadolin

Nyt fra BG - sidste fredag i marts, 2022

Under næsten subtropiske grader i marts vokser det lille citrustræ lystigt i vindueskarmen på kontoret og en uge efter Galla-festen, kigger vi stadig på de dejlige billeder af en fin aften.

            

Jeg har her vedhæftet min tale, som ikke blev helt som forberedt. Bortset fra et par linjer, som jeg holdt, samlede jeg ret hurtigt de glade Galladeltagere i budskabet: Alle ukrainske gymnasieelever skal igen kunne opleve Galla. Vores fælles manifestation, som alle klappede til.

 

Vores elever kan så mange ting. Selvfølgelig fylder sporten meget og på onsdag drager både piger og drenge til Fyn for at deltage i DM i gymnasiehåndbold. Det ville være så sejt med mindst et trofæ.

 

Og overraskende for nogen er det nok at vores elever, nuværende såvel som gamle, har både sanger- og skuespillerevner. Her er det Olivia, 1.s, der brillierer i Brøndby Musicallen, Vi maler byen rød, hvor hun har én af hovedrollerne. Forestillingen har fået meget fine anmeldelser.

Men det hele er ikke kun fest og ballade. I dag starter SRP for 3.g’erne og SSO for 2.hf’erne. Selvfølgelig i strålende sol - man er vel til eksamen. Held og lykke. Det skal nok gå :-)

         

I eftermiddag samles hele lærerkollegiet for at høre om Kristine Bak Bachers spændende Islandsfærd sidste sommer. Kristine deltog i en ekspedition, der bl.a. skulle undersøge isforhold og planktonvækst ift. mulige stigende temperaturers indflydelse på økosystemer i og omkring Island.

Super spændende - måske et foredrag skulle sættes op for hele skolen.

 

Rigtig god weekend,

 

Pia Sadolin

Rektor

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook