Publiceret 21-12-2021 af Pia Sadolin

Julehilsen fra Brøndby Gymnasium, december 2021

Julen er hjerternes fest og jeg håber virkelig ikke, det også bliver corona-virussens. Desværre har vi flere smittede på BG blandt både elever, lærere og ledelse, så de to sidste uger inden jul har måttet tilrettelægges som en blanding af fysisk og virtuel undervisning, fremlæggelser, SRO og KS-prøver.

Forhåbentlig vil det hele stabilisere sig hen over julen. Vi har dog udsat fysisk undervisning til torsdag den 6.1., således at de 3 første dage efter nytår er virtuelle. Såfremt der kommer yderligere restrektioner, skal I nok blive orienteret.

Jeg er usikker på, om vi kan gennemføre vores orienteringsaften den 12.1. som planlagt, dvs. med gæster og en masse aktiviteter i huset. Vi er i fuld gang med planlægningen og har rigtig mange gode ideer, ikke mindst har vi glædet os til arrangementet, fordi sidste års orienteringsaften måtte virtualiseres. Nu frygter vi, det samme kan ske igen. En kattelem kunne være at skyde orienteringsaftenen til slutningen af januar i stedet. Vi får se. 

Det skal selvfølgelig ikke afholde jer fra at gøre reklame for én af årets store BG-begivenheder.

Decembermåned har også i år været hyggemåned med julepynt og julequiz. Eleverne har foldet sig ud som fremragende createurs og utrættelige quizdeltagere. Det er herligt at se den glæde, det giver, når en elev bliver udtrukket blandt dagens rigtige besvarelser :-)

Rundt om i klasselokalerne har der været nissesjov og pakkelege og jeg fik også en julegave: en fin tegning til min Wall of Drawings på Rektorkontoret. En kærligt, brølende kronhjort :-) Tak til Filippa.

 

Mens vi har hygget på BG, så meget som corona-situationen tillod, har Signe og Malou (fra 3.s) været i Ghana for at hjælpe med at opbygge en fodboldklub. BG bidrog med nogle t-shirts til det ene hold. Sjovt at vide, at der bliver spillet fodbold i BG trøjer i Ghana.

Jeg glæder mig til at høre om Signe og Malous tur, når de er tilbage. Og jeg glæder mig til at gå på juleferie, reflektere over året, der er gået og være sammen med familie og venner.

Juleaften 2021 bliver måske uden kirkegang og biograferne er lukkede, men så kan en god bog, tændte stearinlys og den lune plaid sagtens skabe velvære og er man træt af julemusik, kan jeg anbefale at putte det amerikanske indie rock-band The War On Drugs’ seneste album I Don’t Live Here Anymore i ørerne. Fremragende. Koncert i KB-Hallen 30. marts. I’ll be there, hvis ikke lige corona….

Sådan en dejlig juledag med indendørs sysler kan sluttes af med en udendørs aktivitet, der giver røde kinder og nogle gange også blå mærker: en skøjtetur :-) Her er det Frederiksberg Runddel, der lokker.

Rigtig glædelig jul og godt nytår, allesammen.

Pia Sadolin

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook