Publiceret 10-12-2021 af Pia Sadolin

Nyt fra Brøndby Gymnasium, 10.12.2021

Så har vi fået ny indgang, lige ved siden af den gamle. Skiltet Brøndby Gymnasium skal lige flytte med også, men det kommer.

Jeg stod derfor i foyeren og sagde god morgen i dag. Det gik fint :-)

Brøndby IF vil opføre en pergola og håndværkerne er i gang. Pergolaen skal fungere som overdækket udeområde. Vi er spændte på at se (og bruge) den færdige bygning, da vi endnu ikke er blevet præsenteret for tegningerne.

Meget julestemning kaster det jo ikke af sig. Til gengæld var der fuld gang i juleriet den 1. december og det meste hænger der stadig.

På dagens morgensamling orienterede jeg om, at der ændres på planlægningen omkring juleafslutning og skolestart efter nytår.

Kort fortalt har vi arrangeret en times lækker frokost og underholdning for eleverne fredag den 17.12. Her vil kåringen af den smukkest pyntede klasse også ske.
Dagene 20.-22. 12. vil være med virtuel undervisning bort set fra for de elever, der skal fremlægge projekter og til KS-prøve. 2.g-ernes SRO aftales nærmere.
Undervisningen efter nytår starter den 3.1. men er til og med den 5.1. også virtuel, således at fysisk fremmøde bliver fra torsdag den 6.1.2022 - hvor NF-eksaminer starter.
Der skal nok komme yderligere information i næste uge og Lectio vil som sædvanlig være opdateret.

Den traditionsrige julefodboldturnering afholdes ikke som vanligt. Det er afgangsklasserne naturligvis meget ærgerlige over, da de er indstillet på at vinde. Så mon ikke vi lægger turneringen - der allerede er planlagt af energiske elever - op til vinterferien eller noget… Selvfølgelig skal afgangsklasserne have mulighed for at vise sig frem på fodboldbanen :-)

Jeg indledte morgenens samling med en lille tale om Mit BG og var spændt på kommentarer eller lignende fra elever og lærere om deres Mit BG. Måske fik jeg sagt det hele, måske var det helt ved siden af. I hvert fald vil jeg blive meget klogere på elevvinklen, når resultaterne fra årets nationale Elev-Trivsels-Undersøgelse (ETU) foreligger. Desværre sad vores elever midt i besvarelsen, da brandalarmen lød, så de blev afbrudt og det har været lidt svært at indhente de samlede besvarelser - svarperioden er derfor forlænget, så alle kan nå at være med. 

Min morgensamlingstale kan læses her (1 minut!):


Nyd weekenden og Santa Lucia-dagen på mandag

Pia Sadolin

template-img

 

Del denne nyhed på Facebook