Hjem SitemapTorsdag d. 30. januar 2020 kl. 08:50 af Pia Sadolin

Diplomoverrækkelse ATU

Det var en stolt rektor, der deltog i diplomoverrækkelsen ved festligholdelsen af de unge talenter, som efter 2 ½ år afsluttede ATU (Akademiet for talentfulde unge).

Françoys Gagnés, der i mange år har beskæftiget sig med talentudvikling, understreger flg. omk. mulighederne for at udfolde sit potentiale:

 

 - At være født med særlige evner er ikke lig med, at man udvikler særlige kompetencer og talenter. Motivation, målrettethed, udholdenhed, støtte fra omgivelserne og de rette udfordringer i skolen og andre steder er nogle af de mange faktorer, der er afgørende for, om man får udfoldet sit fulde potentiale. Det er en af de centrale pointer i Françoys Gagnés berømte talentudviklingsmodel The Differentiated Model of Giftedness and Talent (DMGT), som blev præsenteret på ATUs netværkskonference d. 14. november.

 

Nina, Frederik og Louie (fraværende på billedet) har i næsten 3 år kunnet suge til sig af ATUs brede pallette af faglige udfordringer, sociale kompetencer og akademisk nysgerrighed.

 

Det er et tilbud BG giver 3 nye talentfulde 1.g-elever hvert år og tilbagemeldingen har hver gang været: ATU byder på nogle fantastiske og meget tidskrævende år.

 

Der er ansøgningsfrist for nye elever 1. februar.

 

Del denne nyhed på Facebook

 
 

Brøndby Gymnasium
Brøndby Stadion 28A
2605 Brøndby

Telefon: +45 43 20 50 70

Send SIKKER mail: bg@brondby-gym.dk

Kontorets åbningstider:
Man-torsdag: kl. 08.00 - 15.30
Fredag: kl. 08.00 - 11:25
& 12:00 - 14.00

 

PERSONALE 
LEDIGE STILLINGER

FIND VEJ