Hjem SitemapTirsdag d. 27. november 2018 kl. 13:36 af Pia Sadolin

Brøndby Gymnasium – nu med Sport HF

Brøndby Gymnasium er en privat, selvejende institution, der tilbyder unge en gymnasial uddannelse. Vi startede i 2005 og har til og med i år alene udbudt studieretninger indenfor STX.

 

Det laves der nu om på!

 

Med skoleåret 2019/20 kan du vælge den 2-årige Sport HF på Brøndby Gymnasium.

 

I samarbejde med en række idrætsinstitutioner og inspireret af andre gymnasiers erfaring med HF for atleter og elever med interesse for mellemlange uddannelser indenfor sundhedsområdet har vi kreeret en HF-studieretning, som vi kalder Sport HF.

 

Brøndby Gymnasium ligger på Brøndby Stadion med bl.a. Danmarks Idræts Forbund, Team Danmark og Brøndbyernes IF som naboer.

 

Brøndby Gymnasium er en vigtig brik i Brøndby Kommunes etablering af Sportsbyen og bidrager aktivt til kommunens visioner for Sportsbyen i Brøndby.

 

70 % af Brøndby Gymnasiums elever er særligt idrætsaktive og knap 20% er Team Danmark atleter.

 

Gymnasiet er stadig en ung skole, men vi har snart 14 års erfaring med Brøndbymodellen i tilknytning til STX, som er udviklet til en velfungerende ramme for, at uddannelse og sport kan gå hånd i hånd.

 

Vi synes, det er på tide at udvide Brøndbymodellen til også at omfatte HF.

 

Morgentræning er indlagt i skemaet, moduler og prøver tilrettelægges med stor fleksibilitet, forbund og klubber er samarbejdspartnere, frisk frugt er tilgængelig hele dagen og alle skolens klasser spiser sund frokost sammen i gymnasiets kantine. Det vil efter sommerferien også gælde den nye HF-klasse.

 

Har du fået lyst til at vide mere om Sport HF, så læs vores folder her. Du er også velkommen til at kontakte rektor Pia Sadolin for en uddybning af mulighederne med Sport HF.

 

Pia Sadolin

Rektor

ps@bronfby-gym.dk          
tlf. 4320 5071

 

Del denne nyhed på Facebook