Hjem SitemapMandag d. 3. september 2018 kl. 11:56 af Pia Sadolin

Introfest i højt humør

Fredag den 31. august sluttede introforløbet for BGs 1.g’ere med et brag af en fest i kantinen.

 

Traditionen tro var festen arrangeret af 1.g’erne selv sammen med deres tutorer.

 

Bordene var pyntede efter selvvalgte temaer, som i år var Denim, Pride og Grease. Ved dommerbordet sad lærerne og rektor. Sidstnævnte var toastmaster, der skulle holde styr på de mange taler, sange og danseindslag. Musikken væltede ud af højtalerne, men blev straks skruet ned, når der var særlige indslag. Stemningen var i det hele taget præget af, at det her var en fest for hele årgangen, som alle bidrog til.

 

Som det fremgår af denne video fra præmieringen af bedste bord og indslag havde alle det rigtig sjovt og det var en meget vanskelig opgave for dommerbordet at vælge det ene bord frem for det andet.


Efter oprydning og omklædning kom 2. og 3.g’erne mellem kl. 21 og 22. Festen fortsatte til kl. 01 og hele natten med energiske lærere i baren.

 

Vi har også i år kaldt denne skoleårets første fest for ”Putfesten”. Men har fundet ud af, at den fremover skal hedde Introfesten. For ikke at forveksle den med de ubehagelige traditioner, som andre har oplevet til Puttefester og som en række rektorer nu er i fuld gang med at rydde op i.

 

Vi har tilrettelagt festen, som vi plejer – Introfesten er 1.g’ernes første fest og den planlægger de som altid selv sammen med deres tutorer. Vi evaluerer den – også som vi plejer – og retter naturligvis til efter elevtilkendegivelserne.

 

Min vurdering af årets Introfest: MEGET vellykket. Det er en super lovende årgang!

 

Pia

Rektor

 

Del denne nyhed på Facebook

 
 

Brøndby Gymnasium
Brøndby Stadion 28A
2605 Brøndby

Telefon: +45 43 20 50 70

Send SIKKER mail

Kontorets åbningstider:
Man-torsdag: kl. 08.00 - 15.30
Fredag: kl. 08.00 - 11:25
& 12:00 - 14.00

 

PERSONALE 
LEDIGE STILLINGER

FIND VEJ