Hjem SitemapOnsdag d. 16. maj 2018 kl. 10:39 af Thomas Anker

10 gode kager, 15 forskellige aktiviteter og 100 % god stemning.

Det var nogle af ingredienserne, da vi afholdt OL på BG i mandags.

 

Solen skinnede hele dagen fra en skyfri himmel på Brøndby atletikstadion, og der blev dystet på livet løs i de klassiske atletikdiscipliner med løb, spring og kast.

Det nye i årets program var holdaktiviteter som tovtrækning, kongespil og kroket. Hver klasse repræsenterede et land og var klædt ud i landets farver, og kagekonkurrencen var et hit, som blev vundet af Brasilien (3. z), hvor det var lykkedes at lave en 3-dimensional udgave af landets flag – som oven i købet smagte godt!

 

Der blev tangeret 2 rekorder og sat en enkelt ny, og i det hele taget var det bare en fornøjelse at være sammen om såvel kappestrid som hygge i ”den olympiske by”. Sidstnævnte blev bygget af de pavilloner, eleverne selv havde taget med til lejligheden som baser for deres lande. OL-stemningen nåede undervejs nærmest festivallignende højder godt hjulpet på vej af intet mindre end 5 transportable musikanlæg. Lærerne syntes, at der ind imellem blev spillet liiiiidt højt – men det var der ikke mange elever, der var enige i…

 

Tusind tak til alle deltagende elever og lærere, og en særlig tak til Brøndbyvester Skole og Brøndby atletikklub for at stille faciliteter til rådighed.

 

Se flere billeder her

 

Del denne nyhed på Facebook