Hjem SitemapTirsdag d. 20. marts 2018 kl. 13:45 af Rebecca Bro

Hvorfor vælge BG? Her er 5 gode grunde:

 1. Vi opnår stærke faglige resultater hvert år. Det sker gennem en bevidst satsning på at opbygge et studiemiljø med et stort beredskab af faglærere og vejledere, der fokuserer på den enkelte elevs læring og dygtiggørelse.
   
 2. Vi er et lille gymnasium, og det betyder at alle kender hinanden og tager vare på hinanden. Vi overholder klasseloftet og har en del små hold, der sikrer plads, tid og rum for den enkelte elevs udfoldelse. 
   
 3. Vores elever er i høj trivsel. Vi laver trivselsundersøgelser hvert år, og her kan vi se, at omhyggelig tilrettelæggelse af introperiode og grundforløb skaber tryghed og udfoldelse af individualitet.
   
 4. Vi serverer formiddagsfrugt og lækker, varm frokost hver dag. På BG er fokus på sundhed og hverdagsmad, som eleverne kan lide, er en af de vigtige ingredienser i den daglige indlæringskurve.
   
 5. BG har et veletableret digitalt læringsmiljø. Vi tilbyder Informatik på både C- og B-niveau, og prioriterer løbende ressourcer til opbygning af alle lærernes digitale kompetencer.

Derudover plejer vi også vores sportstalenter gennem Brøndby Modellen. Her er der koncentreret fokus på den enkeltes mulighed for at udvikle sig som gymnasieelev og idrætstalent. Vi har ressourcerne til at sikre optimering af mulighederne for at få en studentereksamen og en idrætskarriere samtidig. Rammerne for fysisk udfoldelse er på plads hos os, og så er vi det eneste gymnasium i hovedstadsområdet, der udbyder Idræt A som studieretningsfag. 

 

Del denne nyhed på Facebook