Hjem SitemapOnsdag d. 27. september 2017 kl. 08:24 af Pia Sadolin

Ny studieretning med idræt A

Forsøget med idræt A i studieretning skal snart skydes igang. På Brøndby Gymnasium er vi klar. 
Men da den nye studieretning er en forsøgsstudieretning ligger læreplanen endnu ikke på Undervisningsministeriets hjemmeside. Det, synes vi selvfølgelig ikke, er så smart. Der kunne jo sidde elever (og forældre), som gerne vil tjekke op på de forskellige studieretningsfag en ekstra gang inden endeligt valg.

 

Derfor kan alle interesserede nu se den nye forsøgslæreplan her. 

 

Vi håber, læreplanen i idræt A svarer til forventningerne og glæder os til for første gang at udfolde en studieretning med idræt på A-niveau. Som en ekstra service og som supplement til forsøgslæreplanen , har idrætskoordinator Thomas Anker designet en beskrivelse af studieretningen, som Idræt A indgår i. Det giver et mere konkret indtryk af, hvad det nye A-fag i idræt rummer. Se beskrivelsen af studieretningen med idræt A her.

 

Forsøgslæreplanen i idræt A og beskrivelsen af studieretningen med idræt A tegner tilsammen et nuanceret billede af det nye forsøg, som Brøndby Gymnasium deltager i over en 5-årig periode. Vi glæder os og håber, at mange af vores nye 1.g'ere er tager imod tilbuddet om en studieretning med idræt A.

 

Del denne nyhed på Facebook