Hjem SitemapMandag d. 26. juni 2017 kl. 13:59 af Pia Sadolin

Sommerhilsen, juni 2017

1000 tak til årgang 2014, som dimitterede i fredags, d. 23. juni 2017. Det er gået helt fantastisk. I har været så dygtige. I er en karakterfuld årgang.

 

Trine, Alma og Mikkel gjorde det fortræffeligt på podiet til dimissionen med årets studentertale. Ikke mindst Mikkels karakteristik af drengenes indsats sammenlignet med pigernes var ramt lige på kornet. Og at bordfodbolden spiller en stor rolle for BGs profil må vi huske at få med i markedsføringen. Meget morsomt.

 

Taler, eksamensbeviser og legatuddelinger udgjorde som altid dimissionens centrale indhold og det hele blev afviklet og timet med en veloplagt toastmaster, der sørgede for at alt gik efter planen. Også den obligatoriske fællessang til afslutning – som rektor prøvede at ”hoppe over” ved en forglemmelse. Heldigvis fik vi den med. BG Bands udgave af Anne Linnets "Smuk og dejlig" var om ikke nem at synge med på, så herlig at klappe til.

 

I de festligt pyntede vogne forlod alle studenterne gymnasiet med brask og bram og megen larm for at køre til Brøndby Rådhus. Hele 16 elever løb efter lastbilerne, fordi de havde fået 12 i det sidste fag. En herlig tradition. Også arrangementet med borgmestertale og let buffet på Rådhuset er en dejlig tradition. Stor tak til borgmester Kent Max Magelund for en altid entusiastisk tale. Dansen i Rådhushaven kan derimod godt forfines til næste år. Her skal der en dansemester til :-)

 

Kære studenter, vi er stolte af jer og glæder os over jeres flotte eksamenssnit, som blev på 7,4. Det bedste i BGs historie – foreløbig.

 

Rigtig god sommerferie – ud på farten, ind i skoven eller hvad I nu har lyst til.

 

Rektors tale kan læses her

 

Se flere billeder fra dagen her

 

Del denne nyhed på Facebook

 
 

Brøndby Gymnasium
Brøndby Stadion 28A
2605 Brøndby

Telefon: +45 43 20 50 70

Send mail

Kontorets åbningstider:
Man-torsdag: kl. 08.00 - 15.30
Fredag: kl. 08.00 - 11:25
& 12:00 - 14.00

 

PERSONALE 
LEDIGE STILLINGER

FIND VEJ