Hjem SitemapOnsdag d. 17. maj 2017 kl. 08:35 af Pia Sadolin

Så kan der både svømmes langt og soves længe.

 

Vi kan nu offentliggøre en nyhed, der næsten skriver Danmarks historie:

 

En aftale, der sikrer talentfulde svømmere træningspas to gange om ugen, uden at skulle op kl. 5.

 

I samarbejde med Brøndby Kommune og Svømmeklubben Vest Brøndby kan Brøndby Gymnasium tilbyde morgentræning hver tirsdag og torsdag med professionel trænerindsats i tidsrummet kl.  8.00 - 9.30.

 

Ikke mindst borgmester Kent Max Magelunds positive holdning til projektet har banet vejen for denne næsten enestående mulighed for Vestegnens talentfulde svømmere. Og sammen med Svømmeklubben Vests engagement og stærke trænerkompetencer bliver tilbuddet helt unikt.

 

Brøndby Gymnasium er stolte af at kunne tilføje svømning til Brøndby Modellens store pallet af tilbud. Samtidig ønsker vi også vore nuværende og kommende elitesvømmere tillykke.

 

”Det er herligt at kunne sove lidt længere om morgenen. Normalt ligger jeg allerede i bassinnet kl. 5.30, så at gymnasiet og svømmeklubben kan tilbyde mig træning kl. 8, er et fint tilbud, der giver mig en god time mere under dynen, dejligt.” 

 

Owais, 1.x, Hvidovre Svømmeklub,  som kan se frem til at sove lidt længere tirsdag og torsdag morgen. Men først i det næste skoleår :-)

 

 

 

 

 

Del denne nyhed på Facebook

 
 

Brøndby Gymnasium
Brøndby Stadion 28A
2605 Brøndby

Telefon: +45 43 20 50 70

Send mail

Kontorets åbningstider:
Man-torsdag: kl. 08.00 - 15.30
Fredag: kl. 08.00 - 14.00