Hjem SitemapTorsdag d. 27. april 2017 kl. 10:54 af Pia Sadolin

Alumni-aften på BG

BG er det lille gymnasium med et stort netværk.

 

For første gang har vi afholdt en alumni-aften, hvor en række gamle studenter fra BG har sagt ja til at bruge en aften på at præsentere deres uddannelse og karriereplan for vores 3.g’ere.

 

Vi håber med dette arrangement at skabe et netværk mellem studenter fra BG som kan trække på hinandens erfaringer med uddannelse og jobs til fælles gavn.

 

Gymnasiereformen varsler en række nye kompetencer, som gymnasierne skal inddrage i bestræbelserne på at almendanne eleverne. Det er globalisering, innovation, it og karriereplanlægning.

 

BG har allerede foregrebet karriereplanlægningen.

 

Vi har netop afsluttet dette skoleår med en mentorordning i erhvervsøkonomi, hvor eleverne fik sparring af lokale erhvervs- og organisationsfolk. Det var en rigtig god oplevelse for alle involverede og fortsætter næste skoleår.

 

Med alumni-arrangementet tilføjer vi karriereplanlægningen et yderligere element, nemlig at vores 3.g’ere får mulighed for at lytte til og spørge til en række uddannelser og karrierer, som kan inspirere deres egen planlægning – og fortalt af tidligere BG-elever.

 

Det blev en brand god aften med stor aktivitet. En kæmpe tak til de fremmødte gamle BG-studenter og ikke mindst studievejlederne Maja og Anne, der fik den gode idé og førte den ud i livet.

 

Se evt. flere billeder fra aftenen her

 

Del denne nyhed på Facebook

 
 

Brøndby Gymnasium
Brøndby Stadion 28A
2605 Brøndby

Telefon: +45 43 20 50 70

Send mail

Kontorets åbningstider:
Man-torsdag: kl. 08.00 - 15.30
Fredag: kl. 08.00 - 11:25
& 12:00 - 14.00

 

PERSONALE 
LEDIGE STILLINGER

FIND VEJ