Hjem Sitemap
 

Idræt

På Brøndby Gymnasium er det vores mål, at du skal kunne tage en studentereksamen samtidig med, at du dyrker sport i din fritid på et hvilket som helst niveau.

 

Gennem vores arbejde med og udvikling af Brøndbymodellen er det vores erfaring, at der kan være behov for en særlig hjælp og støtte, hvis du dyrker din idræt 4 gange om ugen eller mere. Gør du det, kan du blive godkendt som særligt idrætsaktiv elev og nyde godt af de tilbud, der er i Brøndbymodellen. Tilbuddet er altså unikt i og med, at det ikke kun er for eliteudøvere men også for udøvere på konkurrenceniveau. Fælles er, at vi tager særlige, individuelle hensyn i forhold til dine trænings- og kampprogrammer, hvilket kun lader sig gøre gennem omhyggelig planlægning og virtuel undervisning.

 

For yderligere at imødekomme elever inden for fodbold, håndbold og svømning tilbydes morgentræning på højt plan af topkvalificerede trænere som supplement til elevernes klubtræning. Det er målet at optimere samarbejdet mellem vores og klubbernes trænere, så tilbuddet passer bedst muligt til den enkelte.

 

Særlige forhold gælder for elever med en Team Danmark godkendelse, for med den kan du selv vælge, om du vil tage din studentereksamen på 3 eller 4 år. Det er individuelt, hvad der passer bedst til den enkelte, og vi har også ulighed for at rådgive dig i forhold til dit valg som Team Danmark elev, hvad enten du vælger at læse 3-årigt eller 4-årigt.

 

Du kan se alle elementerne i Brøndbymodellen her

 

Læs også om vores tilbud om linjeidræt her