Hjem Sitemap
 


Ledige stillinger på bg

"Sådan behandler vi dine personoplysninger son led i rekruttering"

 

Brøndby Gymnasium - det lille gymnasium med den store effekt – og stillingsansøgning i fødselsdagsgave

 

På Brøndby Gymnasium har vi 1-2 stillinger til besættelse fra august 2019

 

Den meget positive udvikling i søgetallet til Brøndby Gymnasium har gjort det muligt at udvide lærerkollegiet.

 

Vi er dog kun interesseret i ansøgninger med fagkombinationer, der indeholder et eller flere af fagene biologi, matematik, samfundsfag og informatik.

 

Brøndby Gymnasium udbyder det kommende skoleår (som det ene af 2 gymnasier i Danmark) igen en studieretning i Idræt A, Samfundsfag A og Matematik B og det vil være en mulighed for vores kommende matematikunderviser at varetage undervisningen i matematik på dén studieretning.

 

Vi opretter desuden det kommende skoleår 3 hold i informatik C og 3 hold i informatik B, som et tydeligt bevis på, at vores satsning på det digitale gymnasium er en succes.

 

Indkaldelse til samtale vil udover de efterspurgte fag afhænge af dine øvrige kvalifikationer, så føj gerne til ansøgningen, hvad du mener er interessant for os.

 

Brøndby Gymnasium er et ungt gymnasium med fokus på idræt og it. Grundlagt i 2005. Gymnasiet er præget af et højt fagligt niveau med kollegial sparring, et frugtbart læringsmiljø med en stor løfteevne og en rigtig rar stemning med høj trivsel. Beliggende direkte på Brøndby Stadion.

 

Vi vil gerne have din ansøgning via Gymnasiejob.dk på gymnasiets fødselsdag den 2. maj.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Venlig hilsen

Pia Sadolin

Rektor

ps@brondby-gym.dk

43205070/21225859