Hjem Sitemap
 

VELKOMMEN

 

På Brøndby Gymnasium kommer du til at opleve et helt særligt sammenhold. Vi er et dejligt lille privat gymnasium, hvor alle kender alle. Med glasvægge i alle lokaler kan man altid se, hvad de andre klasser laver, og hvis man leder efter en lærer, går man bare en tur på gangen og kigger ind af ruderne. Lærerne vejleder og hjælper gerne både i frikvarterer, lektiecafeer og virtuelt. Vores pedel, Zisan, styrer et af dagens højdepunkter: frokosten, hvor alle elever samles og får noget godt at spise. Når eftermiddagsblodsukkeret er lavt, kan der hentes et bolsje (og måske en billet til en BIF kamp) og et smil hos sekretærerne Marianne og Karina. Studievejlederne Maja og Anne har altid tid til en personlig samtale - de vil gerne tale med dig! Og skulle man have fået en god ide til en aktivitet for en klasse eller hele skolen, så er døren altid åben ind til Pia (rektor) og Sanne (vicerektor) -  de kan også spørges til råds om alt muligt andet mellem himmel og jord (eller bare eksamen og fravær).  


BG og sport

Hos os er det helt almindeligt at bruge meget tid på sport. Vi har en buddy-ordning, så der er altid én, der kan følge med for dig, hvis du er til stævne. Du bliver heller ikke set skævt til, hvis du kommer (og går) ædru til en fest – for du er ikke den eneste, der skal træne lørdag morgen. Med mulighed for planlagt fravær og støtte fra idrætskoordinatoren, Thomas, er det ingen sag at kombinere sport med de mange lektier (som jo skal laves!). Og med den måde IT er en helt selvfølgelig del af undervisningen, så kan du altid følge med - også når du er væk - for du har altid din computer med dig og er kun et netværk fra skolens pædagogiske platform Moodle, hvor alle dine tekster, noter og øvelser ligger. 

 

Årlige traditioner

Men vi er meget mere end intens undervisning, lektier i overflod og (u)overskuelige skriftlige opgaver. Hvert år kan du også opleve medieholdenes filmiske mesterværker, nyde billedkunsts nytænkning af form og farve og blive grebet af informationteknologis banebrydende computerspil. Når du slider med Homer og Platon i old, kan du heldigvis også se frem til en rejse til antikken med den klassiske Old-movienight. Og så er der den traditionsrige julefrokost i 3.g, hvor du og dine klassekammerater overnatter på skolen sammen med alle stadion jule-spøgelserne (og et par levende vagter).
 

Studieture

Hvis du er vild med udlandet , kan du glæde dig til studieturen i 2.g – den kunne gå til Østrig, hvor du vil blive sat på prøve på lodrette klippevægge – men den kunne også gå til de Britiske øer, hvor strabadserne mere kræver kulturel udholdenhed.  I 3.g kan du også være heldig at komme på sproglige udfordringer med dit tyskhold i Hamborg eller dit spanskhold i Madrid – hola!

 

Kort sagt: hvis du er til faglig viden, sammenhold, hygge, sport, teknologi og oplevelser – så glæd dig, vi er lige sagen!!

 

Se videoer om BG her