Hjem Sitemap
 

 

Brobygning, introkurser m.m.

Introkurset for 8. klasse-elever på Brøndby Gymnasium.

Formål:
Introduktion til STX & HF på Brøndby Gymnasium

 

Indhold:                                        

Introkurset for 8.-klasseselever på Brøndby Gymnasium.

Kurset strækker sig over 2 dage. I den korte tid skal vi prøve at give dig et lille indblik i, hvad vi kan tilbyde, og hvordan det faglige niveau i gymnasiet er.

 

Vi har lavet et spændende program/skema for de 2 dage, og der vil også være mulighed for at deltage i linjeidrætsundervisningen i håndbold eller fodbold. Da Brøndby Gymnasium er et digitalt gymnasium, skal du have din pc, Ipad, tablet eller mobiltelefon med. Vi vil vise dig, hvordan vi bruger it-værktøjet i undervisningen.

 

Vi har frugtordning til dig, men husk madpakke.

 

Ønsker du at deltage i introkursus på Brøndby Gymnasium, skal du tilmelde dig via brobygning.net i samråd med din UU-vejleder.

 

Du vil inden introforløbet få tilsendt skema og deltagerliste pr. mail. Det er derfor vigtigt, at du ved tilmeldingen anfører din mail-adresse.

 

Arbejdsform:

Du bliver undervist som 1.årgangselev, så du kan opleve, hvordan niveauet er i gymnasiet.

 

 

BROBYGNING FOR 10 KLASSE-ELEVER PÅ BRØNDBY GYMNASIUM 

 

Formål:
Du får chancen for at finde ud af, om STX eller HF er det rigtige valg for dig.

 

Indhold:                                        

Brobygning for 10.-klasseselever på Brøndby Gymnasium strækker sig over 5 dage. Vi giver dig en fornemmelse af, hvordan det faglige niveau i gymnasiet er, og du får chancen for at finde ud af, om STX eller HF er det rigtige valg for dig.

Vi har lavet et program/skema, hvor du og de andre brobygningselever både kommer til at følge den normale undervisning i 1.g/HF eller 2.g, får klasseundervisning og bliver undervist af BG’s-elever. Der vil også være mulighed for at deltage i linjeidrætsundervisningen i håndbold eller fodbold. Da Brøndby Gymnasium er et digitalt gymnasium, skal du have din pc, Ipad, tablet eller mobiltelefon med. Vi vil vise dig, hvordan vi bruger it-værktøjet i undervisningen.

 

Vi har frugtordning til dig, men husk madpakke.

 

Ønsker du at deltage i brobygning på Brøndby Gymnasium, skal du tilmelde dig via brobygning.net i samråd med din UU-vejleder.

 

Du vil inden introforløbet få tilsendt skema og deltagerliste pr. mail. Det er derfor vigtigt, at du ved tilmeldingen anfører din mail-adresse.

 

Arbejdsform:                              

Du bliver undervist som en 1.årgangselev, så du kan opleve, hvordan niveauet er i gymnasiet.