Hjem Sitemap

 

Frokostordning

Brøndby Gymnasium tilbyder vores elever lækker frokost hver dag i kantinen, som er inkluderet i skolepengene. Vi kan på den måde sikre os at vores elever får et sundt og alsidigt frokostmåltid.

Vi får maden leveret fra Jespers Torvekøkken, som også står for frokost til Brøndby IF's medarbejdere, og der lægges stor vægt på sunde, nærende og friske råvarer. 

 

  

Menu - Sund fornuft

uge 47 (17-21. november)

                                                                                                                                                                                                                             

MANDAG

Indonesisk Naso Goreng med ris, kylling og kål i stærke krydderier serveret med sambal oelek dip og soya. Dagens grønne, fyldige salat

 

TIRSDAG

Grahamstærte bagt med porre, kartofler og sprødstegt bacon af kalkun toppet med frisk bøffelmozzarella serveret med pastasalat med rodfrugter og pesto af persille, hvidløg og citron. Dagens grønne, fyldige salat

 

ONSDAG
O
ksecuvette i karry med æbler, løg og spidskål toppet med bønnespirer og serveret med kogte ris med røde linser og persille. Dagens grønne, fyldige salat

 

TORSDAG

Helstegt svinemørbrad med skysauce og æblekompot serveret med ovnstegte kartofler med timian og knust hvidløg. Dagens grønne, fyldige salat

 

FREDAG  

Smør-selv-madder