Hjem Sitemap

 

Frokostordning

Brøndby Gymnasium tilbyder vores elever lækker frokost hver dag i kantinen, som er inkluderet i skolepengene. Vi kan på den måde sikre os at vores elever får et sundt og alsidigt frokostmåltid.

Vi får maden leveret fra Jespers Torvekøkken, som også står for frokost til Brøndby IF's medarbejdere, og der lægges stor vægt på sunde, nærende og friske råvarer. 

 

  

Menu - Sund fornuft

uge 36

                                                                                                                                                                                                                                       

MANDAG

Hvidløgskylling stegt med rodfrugter. Hertil cous cous og kold tomatrelish. Avocadosalat med sprødstegt bacon, valnødder, rugbrødstuilles og ristede svampe. Hertil balsamisk eddike og avocadoolie.

 

TIRSDAG
Grønne frokostpandekager fyldt med oksekød, spidskål og chili. Hertil kold creme fraiche og spicy majssalat. Hjertesalat med speltkerner vendt med æbler, rødløg og granatæbler i krydderurteolie.

 

ONSDAG
Stykker af svinekød og grøntsager i cremet peanutsauce toppet med koriander og forårsløg. Hertil kogte brune ris og bønner. Rødkålssalat med ristede mandler, tørrede tranebær og mango vendt i spicy olie.

 

TORSDAG
Indisk simreret af oksekød, chili, løg, tomat, kanel, nelliker og spidskommen toppet med ristede solsikkekerner, peanuts, kokosrosiner og naan brød. Salaten er med kikærter, æbler, radiser og timianbagte selleri. Hertil raita

 

FREDAG

Smør selv