Hjem Sitemap
 

 

Frokostordning

Brøndby Gymnasium tilbyder vores elever lækker frokost hver dag i kantinen, som er inkluderet i skolepengene. Vi kan på den måde sikre os at vores elever får et sundt og alsidigt frokostmåltid.

Vi får maden leveret fra Jespers Torvekøkken, som også står for frokost til Brøndby IF's medarbejdere, og der lægges stor vægt på sunde, nærende og friske råvarer. 

 

  

Menu - Sund fornuft

uge 4 (19-23. januar)

                                                                                                                                                                                                                             

MANDAG
Spinattortillas fyldt med oksekød i krydret tomat med urter toppet med 9% creme fraiche serveret med brune ris og lime samt salsa med chili og koriander.
Dagens, fyldige, grønne salat.

 

TIRSDAG

(3.g'erne får sandwich med i Bella-centeret)

Kyllingelår a la Souvlaki med tomater, rødløg, sorte oliven, basilikum og persille serveret med rustikke persillekartofler med citron og peber og tzatziki af yoghurt, agurk, rødløg og dild.
Dagens, fyldige, grønne salat.
 

ONSDAG

Små, stegte frikadeller anrettet i italiensk tomatsauce. Hertil rugmelspasta vendt i olivenolie.
Dagens, fyldige, grønne salat.

 

TORSDAG
Kalvecuvette stegt med vintergrøntsager, timian og hvidløg serveret med kold bearnaisecreme.
Dagens, fyldige, grønne salat.

 

FREDAG
Smør-selv madder.